Urenregistratie

Benieuwd naar onze andere diensten?

Ons eigen urenregistratiesysteem

Je wilt graag inzicht hebben in de uren die werknemers gewerkt hebben, het verlof waar werknemers recht op hebben en de uren die werknemers ziek zijn geweest. Buro P&O heeft daarom een eigen urenregistratiesysteem ‘SimpleTime’ ontwikkeld.

SimpleTime is een flexibel in te richten digitale applicatie en eenvoudig in gebruik. De urentypes kunnen geheel naar wens worden ingericht en speciale urensoorten, zoals toeslagenuren kunnen eenvoudig worden toegevoegd of gewijzigd.

Klantverhaal


“Altijd was ik in de weer met briefjes en notities. En steeds weer kreeg ik vragen van werknemers over hun verlofuren. Niemand wist precies hoeveel verlofuren ze nog hadden en dat gaf veel onrust. Op een gegeven moment heb ik besloten om een urenregistratiesysteem aan te schaffen en toen kwam ik uit bij SimpleTime.

Juist omdat het simpel is, er geen heel planningssysteem aan vast zit en het snel en eenvoudig ingericht voor ons wordt door Buro P&O. Met simpele instructievideo’s konden mijn werknemers direct zelf aan de slag om de eigen uren te registreren en ik kon snel en eenvoudig de uren controleren en goedkeuren. Iedereen had vanaf dat moment inzicht in de eigen uren en het verlof.”

Altijd een actueel overzicht

Het verlof waar een werknemer recht op heeft wordt automatisch berekend en daarin wordt een onderscheid gemaakt tussen wettelijk- en bovenwettelijk verlof. Ook bestaat de mogelijkheid om tijd-voor-tijd uren te gebruiken. Neemt een werknemer verlofuren op, dan worden deze automatisch afgeschreven van het verlofsaldo van werknemer. Zo heeft iedereen altijd een actueel overzicht van de verlof- en tijd-voor-tijd uren.

Dagelijks kunnen werknemers de eigen uren registreren en per week kunnen zij ze insturen. Leidinggevende krijgen een signaal als weekstaten zijn ingediend en kunnen eenvoudig en snel de uren controleren en goedkeuren. Is een weekstaat niet goed ingevuld door werknemer, dan kan leidinggevende de weekstaat afkeuren en een toelichting geven aan werknemer. De werknemer ontvangt hier weer een e-mail van en kan de eigen weekstaat aanpassen. Op het moment dat een weekstaat is goedgekeurd, worden de uren verwerkt in de rapportages en verlofoverzichten.

Compleet en op maat

Elke maand worden automatisch rapportages gemaakt per bedrijf en per werknemer. Deze rapportages zijn in te zien op het dashboard van de werknemer, de leidinggevende en het bedrijf als geheel.

Met SimpleTime heeft u een compleet en op maat ingerichte uren-, verlof- en verzuim registratie met de voor het bedrijf geldende urentypes en verlofregelingen. Iedereen kan altijd en overal inloggen in de eigen urenregistratie, weekstaten invullen en versturen, weekstaten controleren en goedkeuren en actuele rapportages bekijken.

Heb je nog vragen voor ons? Wij helpen je graag.