Ga naar de inhoud

Diensten

Wil je weten wat de diensten van Buro P&O kosten? Maak dan gebruik van onze tariefcalculator!

Buro P&O biedt als afdeling P&O van onze klanten meerdere diensten aan. Je moet dan denken aan salarisadministratie, personeelszaken, uren-, verzuim- en verlofregistratie, digitale personeelsdossiers, verzuimbegeleiding, coaching en begeleiding bij gesprekken. Daarnaast bieden wij regelmatig wisselende online ontwikkelsessies aan.

salarisadministratie

Salarisadministratie

Salarisadministratie is het fundament van een goede samenwerking met je werknemers. Het is daarom belangrijk om niet alleen salarissen, vergoedingen, toeslagen en declaraties tijdig en correct uit te betalen, maar ook de loonheffingen en pensioenpremies goed in te dienen en tijdig te betalen. Salarisadministratie kan tegenwoordig nog veel meer zijn, wij vertellen je er alles over!

personeelszaken

Personeelszaken

Bij de personeelszaken komt een heleboel kijken. Denk bijvoorbeeld aan leesbare en juridisch correcte arbeidsovereenkomsten, de indiensttreding van een nieuwe werknemer, het hebben van actuele (digitale) personeelsdossiers, het houden van gesprekken, goede arbeidsvoorwaardenregelingen en een huisreglement of personeelshandboek. Wil je dat wij dat voor je regelen?

Urenregistratie

Een goede urenregistratie is cruciaal voor een correcte salarisadministratie. Als je dan ook direct de verlofuren van je werknemers daarin kunt bijhouden en precies kunt zien wie wanneer heeft gewerkt of ziek is geweest, dan krijg je inzicht in en grip op de uren van je werknemers. Buro P&O heeft daarom een eigen applicatie ontwikkeld die naar de wensen van de klant is in te richten. Benieuwd naar wat deze dienst inhoudt? Wij vertellen je er alles over!

verzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding

De dienstverlening van Buro P&O is gericht op het voorkomen van verzuim. Wordt een werknemer toch ziek en arbeidsongeschikt, dan ondersteunen en begeleiden wij de zieke werknemer en de leidinggevende bij het herstel en re-integratie. Wij zorgen dat de verplichtingen uit de Wet verbetering Poortwachter worden nagekomen en werkgever en werknemer samen werken aan de doelen die zij hebben, namelijk herstel en terugkeer in het werk.

personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden

Personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden

Een goed personeelsbeleid is het halve werk. Vervolgens ondersteunen wij de werkgever en leidinggevenden een goede manager te zijn en het correct toepassen van het beleid, de werkafspraken en arbeidsvoorwaardenregelingen. Open en eerlijk, duidelijk en eenduidig, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Benieuwd wat je ons nog meer kan vragen? Wij vertellen je alles over deze dienst.

Coaching en begeleiding bij Buro P&O

Coaching en begeleiding

Ons doel is werkgever, managers en leidinggevende betere personeelsmanagers laten worden. Dat doen wij door individuele coaching en het begeleiden van gesprekken. Kennisoverdracht, aanleren van gesprekstechnieken, ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden en het toepassen in de praktijk onder begeleiding van één van onze coaches.

Wil je graag weten wat de totale kosten van onze diensten zullen zijn voor jouw bedrijf? Vul dan onze tariefcalculator in en bereken wat jij kwijt bent!

Heb je een vraag of zit je met een probleem waar je de oplossing niet voor weet? Wil je gewoon een keer van gedachten wisselen over een lastige situatie? Of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.