Ga naar de inhoud
coaching en begeleiding

Coaching en begeleiding

Een betere personeelsmanager worden met als doel meet betrokken en gemotiveerde werknemers. Dat kan met de coaches van Buro P&O.

Het gewenste resultaat bereiken

Zo omgaan met je werknemers dat ze gemotiveerd worden om verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen werk en betere prestaties te leveren. Dat is waar onze coaching en begeleiding op gericht is. Onze coaches begeleiden je door inzicht te geven in het effect van je eigen handelen. Bovendien helpen wij je handelen zodanig aan te passen dat je het gewenste resultaat bereikt.

Onze aanpak is praktisch en richt zich op problemen waar jij op dat moment tegenaan loopt. Samen met jou bekijken we hoe je deze actuele vraagstukken en problemen oplost. Vervolgens bespreken we wat je hier voor de toekomst van kunt leren. We helpen je de vaardigheden die hiervoor nodig zijn te ontwikkelen en proberen op die manier een blijvend resultaat in de verbetering van jouw managementvaardigheden te bereiken.

Jouw kennis vergroten

Daarnaast richten wij ons tijdens onze coaching op het vergroten van jouw kennis over de onderwerpen die betrekking hebben op de vraagstukken en problemen die er spelen. Denk bijvoorbeeld op het ontwikkelen van een cyclus van functionerings- en evaluatiegesprekken die past bij jou en het bedrijf en bijdraagt aan het realiseren van de doelen van het bedrijf of de afdeling.

Heb je nog maar weinig of geen ervaring met het houden van functioneringsgesprekken of evaluatiegesprekken? Dan kunnen onze coaches je helpen deze gesprekken voor te bereiden en te houden. Dit doen wij op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het samen met jou doelen te formuleren en afspraken te maken hoe je het gesprek gaat aanpakken, zodat je het zelf kunt uitvoeren. Een andere mogelijkheid is dat we eerst samen het gesprek hebben met de werknemer, waarbij onze coach het ‘voor doet’ en in de volgende gesprekken jij steeds meer de rol van gespreksleider over neemt totdat je het gesprek helemaal zelf kunt doen.