Meteen naar de inhoud

Het team

Wil je meer te weten komen over de oprichters van Buro P&O?

Eelco

Eelco is samen met Jeen eigenaar van Buro P&O. Hij werkt als coach en adviseur en is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, verzuimbegeleiding, gesprektechnieken en ontslag.

Jeen

Jeen is samen met Eelco eigenaar van Buro P&O. Hij werkt als adviseur en salarisadministrateur en is gespecialiseerd in het inrichten van loonadministraties, implementatie arbeidsvoorwaardenregelingen, loonheffingen en belastingen en koppelingen va systemen met de loonadministratie.

Sylvia

Sylvia

Sylvia werkt sinds begin 2016 bij Buro P&O als medewerkers personeelszaken. Tegenwoordig is zij verzuimbegeleider en adviseert en ondersteunt onze klanten en hun werknemers bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Boy

Boy werkt sinds 2018 bij Buro P&O als adviseur en coach. Hij heeft zich gespecialiseerd in individuele coaching en ontwikkeling van werknemers. Daarnaast begeleidt Boy functioneringstrajecten en helpt klanten goede personeelsmanagers te worden.

Kevin

Kevin

Kevin werkt sinds februari 2019 bij Buro P&O als salarisadministrateur. Bovendien heeft hij zich gespecialiseerd in digitalisering, urenregistratie en het verbeteren van processen.

Danique

Danique is in augustus 2020 bij ons komen werken als medewerker personeelszaken. Danique begeleidt daarnaast onze nieuwe klanten.

Maheleet

Maheleet

In februari 2022 is Maheleet ons team komen versterken als medewerker personeelszaken. Maheleet zit in het laatste jaar van haar opleiding HRM.

Kom in contact met ons

Zit je met een vraag en wil je graag met een van ons in contact komen? Dat kan! Wij staan voor je klaar om jou te helpen.