Ga naar de inhoud

Inloggen

Heb je uitleg nodig?

Wij werken met twee verschillende online omgevingen: Loket.nl en SimpleTime. Op Loket.nl houden wij de salarisadministratie en personeelszaken bij voor de klant en op SimpleTime wordt de uren-, verzuim- en verlofadministratie geregistreerd.

Loket.nl

Wij werken met Loket.nl. Dit is de omgeving waarin de personeelszaken en salarisadministratie door Buro P&O wordt bijgehouden voor onze klanten. Klanten van Buro P&O kunnen met een eigen gebruikersnaam (e-mail) en wachtwoord inloggen in Loket.nl.

SimpleTime

SimpleTime is de online omgeving waarin de uren-, verzuim- en verlofadministratie door medewerkers en werkgevers / managers kan worden bijgehouden. Daarnaast zijn actuele overzichten van uren en verlofsaldi direct beschikbaar. Bekijk de SimpleTime Handleiding

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs, zodat u ons kunt leren kennen en we samen kunnen kijken of het voor uw bedrijf interessant kan zijn om uw salarisadministratie, personeelszaken en/of uren-, verzuim- en verlofadministratie uit te besteden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor.