Ga naar de inhoud
Cases en reviews

Cases en reviews

Benieuwd naar onze diensten?

We waarderen je review!

Op deze pagina kun je alle cases en reviews lezen van Buro P&O, maar natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar jouw ervaring. Hoe vind/vond jij de samenwerking met Buro P&O? Met jouw feedback zullen wij proberen onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Lees de reviews van andere bedrijven

Kinderopvang Veld-Zicht

“Met name het directe contact dat we met Buro P&O hebben spreekt mij enorm aan. Duidelijke aanspreekpunten en goed bereikbaar.”

Reclame Kanjers

“Ik wil volledig ontzorgd worden m.b.t. de personeelszaken. Ook dit realiseren ze. Het enige wat ik moet doen is het salaris overmaken.”

It Kaellekampke

“In het begin was de administratie in onze ogen zeer ingewikkeld, maar met de geduldige steun van P&O kregen we het invullen van verschillende formulieren onder de knie.”

MerketingVisie

“Wat ons aanspreekt in de dienstverlening van Buro P&O is dat zij een totaal pakket aan HR-diensten aanbieden, waardoor je als werkgever geen omkijk meer hebt naar de personeelszaken en salaris administratie.”

De Krieltjes

“Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, ook in de organisatie. Buro P&O was voor ons dan ook een logische keuze.”

Betsie Boe

“De samenwerking met Buro P&O is heel prettig omdat er altijd snel gereageerd wordt, en omdat je steeds dezelfde vertrouwde mensen aan de telefoon krijgt.”

KDV & BSO De Boerderij

“Ik vraag eerst advies aan Buro P&O voordat ik een gesprek aanga. Daarnaast is Buro P&O volledig op de hoogte van wet en regelgeving.”

VDMI

“Ik kan er op vertrouwen dat het juridisch goed in elkaar zit en ze wijzen mij op de risico’s die beslissingen met zich meebrengen.”

Kinderopvang De Vrijbuiter

“Buro P&O is goed bereikbaar, betrouwbaar, praktisch en deskundig. Wij hebben onze personeelszaken daardoor helemaal op orde.”