Salarisadministratie

Benieuwd naar onze andere diensten?

Een correct uitgevoerde salarisadministratie is cruciaal

Werknemers willen hun salaris graag elke maand op het zelfde moment betaald krijgen. Wat de werknemers betaald krijgen moet kloppen. En als dat elke maand opnieuw lukt, dan is dat goed voor de betrokkenheid en loyaliteit van je werknemers bij het werk.

Niet elke werknemer krijgt elke maand (of 4 weken) hetzelfde uitbetaald. Ook meer-uren, toeslagen, declaraties en inhoudingen moeten elke maand tijdig en correct verwerkt worden. Een goed ingerichte en correct uitgevoerde salarisadministratie is daarom cruciaal. Dat vraagt kennis, zorgvuldigheid in het bijhouden van de salarisadministratie.

Klantverhaal


“Toen ik op het punt stond om mijn eerste werknemer aan te gaan nemen, heb ik mij verdiept in salarisadministratie en wat ik allemaal moet regelen om het salaris van mijn werknemer correct en tijdig te kunnen betalen. Ik ontdekte dat ik loonstaten moest aanleggen en allerlei informatie over mijn bedrijf, de werknemers en de arbeidsvoorwaarden moet vastleggen. Al snel had ik door dat het bijhouden van de salarisadministratie niet alleen tijd kost, maar ook kennis van het arbeidsrecht en de loonheffingen vereist.

Buro P&O bood mij de mogelijkheid om tegen geringe kosten de volledige salarisadministratie uit te besteden. Daarnaast beantwoorden zij al mijn vragen en de vragen van mijn werknemers over de loonstroken, het salaris, de uitwerking van arbeidsvoorwaardenregelingen en de loonheffingen. Mijn werknemers krijgen eindelijk antwoord op hun vragen, begrijpen het daardoor beter en gaan weer gemotiveerd de werkvloer op. Ook krijg ik praktische adviezen waar ik direct mee verder kan.”

Wij richten de salarisadministratie volledig voor je in

Buro P&O maakt gebruik van Loket.nl voor de salarisadministratie van onze klanten. Loket.nl is een modern salarisadministratiesysteem met veel mogelijkheden. De salarisadministratie richten wij volledig voor de klant in. Arbeidsvoorwaardenregelingen worden toegepast zoals ze bedoeld zijn. Indien nodig en mogelijk wordt een koppeling gemaakt met het pensioenfonds en bijvoorbeeld PAWW.

Werknemers krijgen toegang tot een eigen omgeving waar zij de loonstroken, jaaropgave en het eigen online personeelsdossiers kunnen inzien en downloaden. Er is een werkgeversdossier om veilig en digitaal documenten en informatie uit te wisselen met Buro P&O of algemene informatie, zoals een personeelshandboek, beschikbaar te stellen.

Indien mogelijk wordt door middel van een journaalmodule een koppeling gemaakt met de financiële administratie van de klant, zodat maandelijks de loonresultaten automatisch worden doorgegeven en verwerkt in de financiële administratie van het bedrijf. De betaling van de lonen en loonheffingen kan eenvoudig door middel van Sepa betaalbatch.

Wil je een compleet overzicht van wat je krijgt als je de salarisadministratie uitbesteed aan Buro P&O, neem dan contact met ons op.