Ga naar de inhoud

Bereken jouw tarief

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere diensten van Buro P&O? Beantwoord een paar vragen en ontvang jouw persoonlijke tarief binnen enkele minuten in je mailbox!

Aan de uitkomsten van de tariefcalculator kunnen geen rechten worden ontleend. *

In welke diensten ben jij geïnteresseerd?

De tariefcalculator geeft een indicatie van de kosten van de diensten die je wilt afnemen. Deze kosten hangen af van de dienst en het aantal werknemers die in dienst zijn. Neem je meer diensten of heb je meer dan 25 werknemers in dienst? Dan worden de kosten per dienst lager!

Alle andere diensten van Buro P&O worden in rekening gebracht op basis van verrichtingen. Je betaalt alleen als je daadwerkelijk gebruikt hebt gemaakt van deze diensten. Voordat wij aan het werk gaan, geven we een schatting van de kosten. En om het nog wat makkelijker te maken, kan je deze kosten ook zelf uitrekenen aan de hand van enkele vragen. Wel zo handig!

Wil jij graag je personeelszaken of salarisadministratie uitbesteden? Of toch liever een andere dienst? Deze tool brengt jouw persoonlijke voorkeuren in kaart en berekent, op basis daar van, jouw tarief.

Kom in contact met ons

Het is natuurlijk ook mogelijk om met ons in contact te komen. Heb je vragen over een bepaalde dienst of heb je wat meer informatie nodig over onze werkwijze? Dan staan wij je graag te woord!