Personeelszaken

Benieuwd naar onze andere diensten?

Een van de diensten die wij bij Buro P&O aanbieden is personeelszaken. Zo ondersteunen we jou bij het aannemen van werknemers en nemen jouw online personeelsadministratie uit handen. Benieuwd naar wat daar nog meer onder valt? Lees er meer over op deze pagina.

You don’t build a business.

You build people.

And then people build the business.

Aannemen werknemers

Een kandidaat werknemer voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek een correcte en goed leesbare arbeidsovereenkomst kunnen aanbieden samen met alle formulieren en documenten die nodig zijn om de indiensttreding goed te laten verlopen is de eerste stap naar betrokken en gemotiveerde werknemers. Daarnaast krijgen werknemers toegang tot het eigen online personeelsdossier.

Als bedrijf krijg je de beschikking over een online personeelsadministratiesysteem met signalen op onder andere aflopende arbeidsovereenkomsten en andere belangrijke momenten tijdens het dienstverband van een werknemer, zoals salarisverhogingen, jubilea en verjaardagen. Het bedrijf beschikt over een bedrijfsdossier van waaruit ook documenten, zoals het huisreglement, personeelshandboek of verzuimprotocol, beschikbaar kunnen worden gesteld aan de werknemers.

Online personeelsadministratie

Benieuwd naar wat het gaat kosten?

Vul de tariefcalculator in!

Toepassen cao en eigen arbeidsvoorwaardenregelingen

Is er een cao van toepassing bij jou bedrijf dan passen wij die toe en verwerken wij deze in informatie en documenten van het bedrijf. Ook adviseren wij over eigen arbeidsvoorwaardenregelingen van het bedrijf en zorgen wij dat regeling bij de tijd zijn en aangepast worden aan veranderingen in wet- en regelgeving. Heb je al een huisreglement of personeelshandboek en verzuimprotocol, dan zorgen wij ervoor dat deze documenten altijd bij de tijd zijn.

Gevraagd en ongevraagd advies en ondersteuning

Buro P&O neemt jou als werkgever veel werk uit handen die voortkomt uit het hebben van personeel. Ons doel is jou als werkgever of je leidinggevende(n) een betere personeelsmanager te maken. Als werkgever of leidinggevende kun je daarom altijd terecht bij Buro P&O met je vragen over personeelszaken. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies over het aannemen van werknemers, geven of verlengen van arbeidsovereenkomst, salaris en arbeidsvoorwaarden, het houden van functioneringsgesprekken en maken van goede gespreksverslagen.

Staat het antwoord misschien al op onze website?

Buro P&O heeft een eigen ontwikkelbank. Hier delen wij al onze kennis om jou te helpen ontwikkelen.

Verzuimadministratie en Poortwachter

Wanneer een werknemer ziek is, zorgt Buro P&O voor een goede verzuimregistratie, opbouw verzuimdossier en signaleren wij de stappen die genomen moeten worden in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. Wij informeren de arbodienst en verzuimverzekeraar, vragen ziektewet- of WAZO-uitkeringen aan en geven meldingen door aan het UWV. Frequent verzuim wordt gesignaleerd en re-integratieafspraken worden gemonitord, zodat werknemers betrokken blijven en actief mee werken aan herstel en terugkeer op het werk.

Altijd beschikbaar en goed bereikbaar

Met alle voorkomende en aan het personeel gerelateerde vragen kun je altijd op elk moment bij ons terecht. Ons team van P&O professionals staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij geven praktische en uitvoerbare adviezen en handvatten om het gesprek aan te gaan met je werknemers. Vragen worden door ons zoveel als mogelijk direct beantwoord, doch uiterlijk binnen twee (2) werkdagen.

Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur telefonisch bereikbaar.
Via de mail zijn wij natuurlijk ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Wil je graag contact met ons opnemen? Klik dan hier.