Meteen naar de inhoud

Medewerker Personeelszaken

Deze vacature is op dit moment gesloten

Wij:

Hallo, wij zijn Eelco, Sylvia, Kevin, Boy, Maheleet, Danique, Emma en Jeen van Buro P&O. Samen zijn wij de afdeling P&O voor onze klanten. We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie medewerker personeelszaken.

Vanuit ons kantoor in Het Industrie Gebouw in Rotterdam verzorgen wij met Buro P&O de volledige personeelszaken voor 87 bedrijven met bij elkaar meer dan 1000 medewerkers. Onze klanten zijn MKB bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren, waaronder kinderopvang, ICT, gehandicaptenzorg, agrarische sectoren, apotheken, metaal en techniek, reclame en marketing, jeugdzorg, stadslandbouw, GGZ, zakelijke dienstverlening, horeca en catering en elektrotechniek.

Onze kracht ligt in onze praktische en persoonlijke aanpak. Door onze sociale vaardigheden, inlevingsvermogen, ervaring en onze up-to-date kennis kunnen wij onze klanten snel en succesvol helpen bij al hun P&O zaken en vraagstukken. We verzorgen de salarisadministratie en regelen de personeelsadministratie. Daarnaast adviseren wij onze klanten bij onder andere het aannemen van nieuwe werknemers, opstellen van arbeidsovereenkomsten en inwerk- en functioneringstrajecten. Tevens verzorgen we de verzuimadministratie en de verzuimbegeleiding (casemanager verzuim) en adviseren werkgever en werknemer over de te nemen stappen en te maken afspraken.

De functie:

Als medewerker personeelszaken ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, urenregistratie, arbeidsrecht en verzuim. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vullen en up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem en de personeelsdossiers van onze klanten.

Je stelt alle voorkomende overeenkomsten, brieven, formulieren en andere documenten op voor de klant, legt personeelsdossiers aan, beheert deze, verstrekt informatie en geeft adviezen aan de klant. Tevens geef je mutaties door aan o.a. pensioenfondsen, (verzuim-)verzekeraars en het UWV. Je attendeert de klant op te nemen stappen, wijzigingen en veranderingen, zoals het aflopen van een arbeidsovereenkomst of nieuwe wet- en regelgeving, en adviseert de klant hierover.

Het is een veelzijdige functie met leuke bedrijven als klanten, een uitdagende werkomgeving en een marktconform salaris (€ 2.300 – € 3.300 bruto per maand bij een fulltime dienstverband afhankelijk je opleiding en werkervaring). Daarnaast ontvang je vakantietoeslag van 8%, neem je deel in de pensioenregeling van Buro P&O, krijg je 25 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding, leuke uitjes en gezellige collega’s. Elke werkdag zorgen we voor een gezonde en lekkere lunch.

Jij:

Lijkt het je leuk om samen met ons de afdeling P&O voor onze klanten te zijn, dan komen we graag met je in contact! Helemaal als je ook nog eens nauwkeurig en zorgvuldig kunt werken, goede sociale- en communicatieve vaardigheden hebt en gezond verstand.

We werken met Loket.nl en Microsoft Office, dus als je daar ervaring mee hebt is dat meegenomen. Omdat je vaak zal mailen is het belangrijk dat je correct Nederlands kunt schrijven.

Solliciteren:

Ben je enthousiast en wil je solliciteren stuur ons dan jouw CV samen met een motivatie en met wat jij te bieden hebt. Wil je meer weten over de werkzaamheden of over ons, bel of mail ons dan.

Ons telefoonnummer is (010) 3033298 en ons mailadres is info@buro-po.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Jeen Wijers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Specificaties

Uren: 24 uur tot 40 uur per week

Deadline sollicitaties: 28-10-2022

Salaris: €2.300,00 – €3.300,00 per maand

Werkdagen: maandag-vrijdag