Meteen naar de inhoud

Medewerker Personeelszaken

Word jij onze nieuwe collega?

Even voorstellen

Hallo, wij zijn Eelco, Sylvia, Kevin, Boy, Caroline, Danique en Jeen van Buro P&O. Ons team is opzoek naar een nieuwe medewerker personeelszaken.

Vanuit ons kantoor in Het Industrie Gebouw in Rotterdam verzorgen wij met Buro P&O de volledige personeelszaken voor meer dan 70 bedrijven met bij elkaar zo’n 1000 medewerkers. Onze klanten zijn MKB bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren, waaronder kinderopvang, ICT, gehandicaptenzorg, agrarische sectoren, apotheken, metaal en techniek, reclame en marketing, jeugdzorg, stadslandbouw, GGZ, zakelijke dienstverlening, horeca en catering en elektrotechniek.

Waar zijn wij naar opzoek?

– Je hebt minimaal een relevante MBO 4 opleiding afgerond en enkele jaren werkervaring; of je hebt meerdere jaren werkervaring als medewerker personeels- en salarisadministratie;

– Nauwkeurig en zorgvuldig;

– Goed met cijfers en rekenen;

– Je hebt ervaring met klantcontact, hebt een dienstverlenende houding en vraagt door om problemen helder te krijgen;

– Een kritische en probleemoplossende houding;

– Je bent in staat om je in te leven in de situatie van de klant en kunt praktische en oplossingsgerichte adviezen geven.

Overige vereisten:

– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Kennis van en ervaring met Microsoft Office; Word, Excel, Outlook

– Ervaring met Loket.nl is een pré

Verantwoordelijkheden

De medewerker personeelszaken is verantwoordelijk voor het vullen en up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem en de personeelsdossiers van onze klanten. Je stelt alle voorkomende overeenkomsten, brieven, formulieren en andere documenten op voor de klant, legt personeelsdossiers aan, beheert deze, verstrekt informatie en geeft adviezen aan de klant.

Tevens geef je mutaties door aan o.a. pensioenfondsen, (verzuim-)verzekeraars en het UWV. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij alle voorkomende vraagstukken op het gebied van personeelszaken, salarisadministratie, urenregistratie, arbeidsrecht en verzuim. Je attendeert de klant op te nemen stappen, wijzigingen en veranderingen, zoals het aflopen van een arbeidsovereenkomst of nieuwe wet- en regelgeving, en adviseert de klant hierover.

Snel schakelen tussen verschillende regelingen en cao’s en adequaat inspelen op ontwikkelingen in de sector van onze klant, is cruciaal voor een goede dienstverlening. Ook ligt onze kracht in onze praktische en persoonlijke aanpak. Door ons inlevingsvermogen en onze up-to-date kennis van het arbeidsrecht, cao’s, organisatie- en personeelsbeleid kunnen wij onze klanten snel en succesvol helpen bij al hun P&O vraagstukken.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt van ons een veelzijdige functie met leuke bedrijven als klant, een uitdagende werkomgeving en een marktconform salaris (€ 2.200 – € 3.000 bruto per maand bij fulltime dienstverband afhankelijk van opleiding en werkervaring).

Denk jij in het profiel te passen en word je enthousiast van deze functie en ons bedrijf? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar ons mailadres t.a.v. Jeen Wijers. We informeren je vervolgens zo snel mogelijk over het vervolg van je sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Specificaties

Parttime uren: 24 per week

Deadline sollicitaties: 6-12-2021

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €2.200,00 – €3.000,00 per maand

Vakantiegeld en pensioen

Werkschema: maandag-vrijdag overdags

En… Word jij onze nieuwe collega?