Kinderopvang “De Maatjes” is een kleinschalige kinderopvang op de boerderij gevestigd op ons pluimveebedrijf net buiten Barneveld. “De Maatjes” is op zoek naar een enthousiaste:

Leidinggevende Kinderopvang

Met ervaring als pedagogisch medewerker voor 18-27 uur per week

Als leidinggevende kinderopvang ben je vanwege de kleinschaligheid van de kinderopvang niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van de medewerkers (5), maar heb je ook een uitvoerende rol, zowel als invaller op de groep als met betrekking tot een aantal administratieve taken, zoals het rooster opstellen, urenregistratie, aanmelden en plaatsen en beheren formulieren en documenten.

Meer informatie over de functie en het bedrijf kun je lezen als je op deze link klikt: vacature Leidinggevende kinderopvang.

Herken jij jezelf in de genoemde functieomschrijving en lijkt het je leuk om bij De Maatjes aan de slag te gaan? Stuur dan uiterlijk 15 juli 2015 een sollicitatiebrief met C.V naar info@buro-po.nl t.a.v. Eelco Wijers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *