Heb je werknemers in dienst, dan kun je verschillende extra’s onbelast verstrekken. Voor deze extra’s gelden talloze regelingen. Vanaf 1 januari 2015 ben je als werkgever verplicht om een nieuwe regeling toe te passen: de Werkkostenregeling (WKR).

Met de Werkkostenregeling worden oude regelingen vervangen voor een overkoepelende regeling voor het verstrekken van onbelaste extra’s. Enerzijds zorgt dit voor eenvoud en vermindert de administratieve last. Om te voorkomen dat straks te veel belasting betaalt wordt, is het van belang dat nu al voorbereidingen worden getroffen om over te gaan op de werkkostenregeling. Buro P&O kan je hierbij helpen.

Klik op deze link om meer te lezen over de Werkkostenregeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *